STANDARD KEBERSIHAN RUMAH NABIL MENJELANG RAYA!

overhaul cleaning Nabil

STANDARD KEBERSIHAN RUMAH NABIL MENJELANG RAYA!

๐‘๐š๐ฒ๐š ๐๐š๐ก ๐ง๐š๐ค ๐๐ž๐ค๐š๐ญ! ๐Œ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฎ๐š ๐ž๐ฑ๐œ๐ข๐ญ๐ž๐ ๐ง๐š๐ค ๐ฌ๐š๐ฆ๐›๐ฎ๐ญ ๐‘๐š๐ฒ๐š ๐ค๐š๐ง?

overhaul cleaning Nabil

Raya, Raya juga, tapi sebelum tu, korang kena bersihkan rumah dulu sebab kebersihan ni merupakan salah satu aspek yang paling penting semasa musim raya.

Masa ni lah orang akan kunjung-mengunjung.

Tambahan lagi tahun ni sedara mara sudah boleh datang beraya di rumah kita.

Jadi rumah haruslah tip-top, tak gitu?

Begitu juga dengan pelawak dan pengacara terkenal ๐๐š๐›๐ข๐ฅ ๐€๐ก๐ฆ๐š๐.

Nabil merupakan seorang yang sangat menitikberatkan kebersihan dan kekemasan rumah beliau.

Beliau akan pastikan setiap ruang bersih dari segala habuk.

Beliau juga tidak suka jika terdapat makhluk perosak seperti tikus, lipas, semut dan anai-anai berkunjung ke rumah beliau.

Bukan hanya kerana menyambut lebaran, hari hari biasa juga Nabil Ahmad akan memastikan rumahnya sentiasa dalam keadaan terbaik.

Apatah lagi ingin menyambut lebaran yang tidak lama akan tiba.

Segala aspek kebersihan perlu diberikan double attention kerana Nabil akan lebih teliti lagi dalam menitikberatkan kebersihan dan kekemasan.

๐™ˆ๐™š๐™ฃ๐™ช๐™ง๐™ช๐™ฉ ๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™ฎ๐™–,

โ€œษดแด€ส™ษชสŸ ๊œฑแด‡แดส€แด€ษดษข สแด€ษดษข ๊œฑแด€ษดษขแด€แด› แด›แด‡สŸษชแด›ษช, ษดแด€ส™ษชสŸ แด›ษชแด…แด€แด‹ สœแด€ษดสแด€ แด›แด‡ษดษขแดแด‹ แด‹แด‡ส™แด‡ส€๊œฑษชสœแด€ษด แด…ษชแด‹แด€แดกแด€๊œฑแด€ษด สแด€ษดษข แด›แด‡ส€ส™แดœแด‹แด€ ๊œฑแด€สœแด€แดŠแด€, แด…ษชแด€ แด€แด‹แด€ษด แดแด‡แดแด€๊œฑแด›ษชแด‹แด€ษด ๊œฑแด‡แด›ษชแด€แด˜ แด„แด‡สŸแด€สœ-แด„แด‡สŸแด€สœ แด›แด‡ส€๊œฑแด‡แดส™แดœษดสษช แด…ษช แด…แด€สŸแด€แด ส€แดœแดแด€สœ ส™แด‡ส™แด€๊œฑ แด…แด€ส€ษช สœแด€ส™แดœแด‹ แด…แด€ษด แด‹แด‡แด‹แดแด›แดส€แด€ษด.โ€ – Zira Ayob (isteri)

Nabil menjadi lebih โ€œparticularโ€ bab kebersihan kerana beliau mempunyai tiga orang anak iaitu ๐™‰๐™–๐™ž๐™ง๐™– ๐™ˆ๐™ž๐™ ๐™–๐™ฎ๐™ก๐™–(10), ๐™‡๐™š๐™ฎ๐™ก๐™– ๐™ˆ๐™š๐™™๐™ž๐™ฃ๐™–(7) dan ๐™ˆ๐™ž๐™จ๐™๐™–๐™ก๐™ก ๐™„๐™ข๐™–๐™ฃ๐™ž(3).

Kanak-kanak lebih mudah terdedah dengan habuk dan kekotoran.

Oleh sebab itu, Nabil tidak akan membiarkan rumah dalam keadaan yang tidak memuaskan.

Justeru, rumah yang bersih dari kuman dan serangga akan mengelakkan anak anak dari terkena eczema, serangan asma dan sebarang alahan.

Untuk memudahkan kerja pembersihan dan kekemasan rumah, Nabil menggunakan perkhidmatan pembersihan ArtClean.

Perkhidmatan dari ArtClean sangat menepati standard kebersihan beliau yang sangat sangat teliti.

Segala ruang akan dibersihkan sama ada di belakang peti ais, kabinet yang penuh barang, mahupun celahan tingkap yang sukar dicapai.

ArtClean juga akan mengambil lebih inisiatif untuk membersihkan bahagian dalam peti ais dan juga saluran ventilation yang ramai orang terlepas pandang.

Sejajar dengan gelaran ๐™‰๐™ค.1 ๐˜ฟ๐™š๐™ฉ๐™–๐™ž๐™ก๐™š๐™™ ๐˜พ๐™ก๐™š๐™–๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™‹๐™š๐™จ๐™ฉ ๐˜พ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ค๐™ก ๐™Ž๐™ฅ๐™š๐™˜๐™ž๐™–๐™ก๐™ž๐™จ๐™ฉ ๐™„๐™ฃ ๐™ˆ๐™–๐™ก๐™–๐™ฎ๐™จ๐™ž๐™– ๐™ ๐™–๐™ฉ๐™š๐™œ๐™ค๐™ง๐™ž ๐˜ฝ๐™š๐™จ๐™ฉ ๐˜ฝ๐™ง๐™–๐™ฃ๐™™ ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™, mereka tidak akan lupa menghilangkan kesan grease di dapur mahupun kesan asap di dinding yang amat leceh untuk dilakukan.

Nabil Ahmad telah mengesyorkan ArtClean kepada ibu bapa mertuanya untuk melakukan overhaul cleaning sebagai persiapan menjelang Raya.

Ini kerana mereka akan mengadakan kenduri tahlil serta iftar sekeluarga apabila Ramadan.

overhaul cleaning Nabil

Apabila ditemu-ramah, mereka bersepakat memberikan ArtClean 5 โญโญโญโญโญ kerana servis yang sangat unggul.

Begitu juga Nabil, turut memberikan ArtClean 5 โญโญโญโญโญ kerana tersangat puas hati dengan hasil tangan dari ArtClean.

Antara servis ArtClean yang menjadi pilihan Nabil adalah ๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐š๐ฎ๐ฅ ๐‚๐ฅ๐ž๐š๐ง๐ข๐ง๐ , ๐๐ž๐ฌ๐ญ ๐‚๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐จ๐ฅ, ๐’๐ž๐ซ๐ญ๐ฎ dan ๐๐จ๐ฌ๐ญ ๐‘๐ž๐ง๐จ๐ฏ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐‚๐ฅ๐ž๐š๐ง๐ข๐ง๐ .

Lawati laman web rasmi ArtClean di www.artclean.com.my, atau singgah di Facebook AITO ArtClean jika anda ingin tahu lebih lanjut.

overhaul cleaning Nabil

๐˜ˆ๐˜ณ๐˜ต๐˜Š๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช ๐˜š๐˜บ๐˜ข๐˜ธ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜จ๐˜ข 31/5/2022 ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜จ๐˜ข ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ terhebat ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜๐˜™๐˜Œ๐˜Œ ๐˜‹๐˜๐˜š๐˜๐˜•๐˜๐˜Œ๐˜Š๐˜›๐˜๐˜–๐˜• ๐˜š๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ช๐˜ด.

๐˜‘๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ช ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ต & ๐˜‹๐˜ณ๐˜บ ๐˜๐˜ข๐˜ค๐˜ถ๐˜ถ๐˜ฎ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข ๐˜’๐˜ข๐˜ณ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ๐˜ข ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข AITO ArtClean.

#Nabil #Raya #Aidilfitri

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

More Posts

Phobia of mouse

Can Musophobia go away?

Most people have never heard of musophobia, but it could be something that affects you on a daily basis. Before you can determine whether or not you have musophobia, you must first understand what it is. What is Musophobia? Mice and Rodents Overcoming your fear of Musophobia Getting Rid of Rodents and Mice What is

Pest Control

Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP)

ArtClean Pest Control service as a professional pest controller will ensure to support your compliance to the HACCP requirements and mitigate pest risks that may harm your business especially in the food and production industry. We also provide detailed inspection reports before the process begin which can be used for audit purposes. 1. Conduct a

ancaman haiwan perosak

Ancaman Haiwan Perosak yang Biasa dan Puncanya

Ancaman Haiwan Perosak yang Biasa dan Puncanya Antara ancaman perosak yang paling biasa terjadi di rumah dan premis perniagaan anda ialah tikus, anai-anai, lipas dan tikus. Haiwan ini bukan sahaja tidak menyenangkan untuk dilihat, tetapi juga boleh menimbulkan ancaman yang agak serius kepada kesihatan anda. Kebanyakan serangga perosak ini boleh membawa bakteria dan toksin berbahaya

pest control service

What is Pest Control? – Types of Pest Threats

What is Pest Control? Looking For Pest Control Service in Shah Alam? Most homeowners make the mistake of assuming that their home is pest-free because they clean it on a regular basis. Even if you can’t see them, it doesn’t mean you don’t have a pest problem. The majority of these pests live and build

Shop
0
Cart
Scroll to Top