STANDARD KEBERSIHAN RUMAH NABIL MENJELANG RAYA!

overhaul cleaning Nabil

STANDARD KEBERSIHAN RUMAH NABIL MENJELANG RAYA!

๐‘๐š๐ฒ๐š ๐๐š๐ก ๐ง๐š๐ค ๐๐ž๐ค๐š๐ญ! ๐Œ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฎ๐š ๐ž๐ฑ๐œ๐ข๐ญ๐ž๐ ๐ง๐š๐ค ๐ฌ๐š๐ฆ๐›๐ฎ๐ญ ๐‘๐š๐ฒ๐š ๐ค๐š๐ง?

overhaul cleaning Nabil

Raya, Raya juga, tapi sebelum tu, korang kena bersihkan rumah dulu sebab kebersihan ni merupakan salah satu aspek yang paling penting semasa musim raya.

Masa ni lah orang akan kunjung-mengunjung.

Tambahan lagi tahun ni sedara mara sudah boleh datang beraya di rumah kita.

Jadi rumah haruslah tip-top, tak gitu?

Begitu juga dengan pelawak dan pengacara terkenal ๐๐š๐›๐ข๐ฅ ๐€๐ก๐ฆ๐š๐.

Nabil merupakan seorang yang sangat menitikberatkan kebersihan dan kekemasan rumah beliau.

Beliau akan pastikan setiap ruang bersih dari segala habuk.

Beliau juga tidak suka jika terdapat makhluk perosak seperti tikus, lipas, semut dan anai-anai berkunjung ke rumah beliau.

Bukan hanya kerana menyambut lebaran, hari hari biasa juga Nabil Ahmad akan memastikan rumahnya sentiasa dalam keadaan terbaik.

Apatah lagi ingin menyambut lebaran yang tidak lama akan tiba.

Segala aspek kebersihan perlu diberikan double attention kerana Nabil akan lebih teliti lagi dalam menitikberatkan kebersihan dan kekemasan.

๐™ˆ๐™š๐™ฃ๐™ช๐™ง๐™ช๐™ฉ ๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ž๐™ฃ๐™ฎ๐™–,

โ€œษดแด€ส™ษชสŸ ๊œฑแด‡แดส€แด€ษดษข สแด€ษดษข ๊œฑแด€ษดษขแด€แด› แด›แด‡สŸษชแด›ษช, ษดแด€ส™ษชสŸ แด›ษชแด…แด€แด‹ สœแด€ษดสแด€ แด›แด‡ษดษขแดแด‹ แด‹แด‡ส™แด‡ส€๊œฑษชสœแด€ษด แด…ษชแด‹แด€แดกแด€๊œฑแด€ษด สแด€ษดษข แด›แด‡ส€ส™แดœแด‹แด€ ๊œฑแด€สœแด€แดŠแด€, แด…ษชแด€ แด€แด‹แด€ษด แดแด‡แดแด€๊œฑแด›ษชแด‹แด€ษด ๊œฑแด‡แด›ษชแด€แด˜ แด„แด‡สŸแด€สœ-แด„แด‡สŸแด€สœ แด›แด‡ส€๊œฑแด‡แดส™แดœษดสษช แด…ษช แด…แด€สŸแด€แด ส€แดœแดแด€สœ ส™แด‡ส™แด€๊œฑ แด…แด€ส€ษช สœแด€ส™แดœแด‹ แด…แด€ษด แด‹แด‡แด‹แดแด›แดส€แด€ษด.โ€ – Zira Ayob (isteri)

Nabil menjadi lebih โ€œparticularโ€ bab kebersihan kerana beliau mempunyai tiga orang anak iaitu ๐™‰๐™–๐™ž๐™ง๐™– ๐™ˆ๐™ž๐™ ๐™–๐™ฎ๐™ก๐™–(10), ๐™‡๐™š๐™ฎ๐™ก๐™– ๐™ˆ๐™š๐™™๐™ž๐™ฃ๐™–(7) dan ๐™ˆ๐™ž๐™จ๐™๐™–๐™ก๐™ก ๐™„๐™ข๐™–๐™ฃ๐™ž(3).

Kanak-kanak lebih mudah terdedah dengan habuk dan kekotoran.

Oleh sebab itu, Nabil tidak akan membiarkan rumah dalam keadaan yang tidak memuaskan.

Justeru, rumah yang bersih dari kuman dan serangga akan mengelakkan anak anak dari terkena eczema, serangan asma dan sebarang alahan.

Untuk memudahkan kerja pembersihan dan kekemasan rumah, Nabil menggunakan perkhidmatan pembersihan ArtClean.

Perkhidmatan dari ArtClean sangat menepati standard kebersihan beliau yang sangat sangat teliti.

Segala ruang akan dibersihkan sama ada di belakang peti ais, kabinet yang penuh barang, mahupun celahan tingkap yang sukar dicapai.

ArtClean juga akan mengambil lebih inisiatif untuk membersihkan bahagian dalam peti ais dan juga saluran ventilation yang ramai orang terlepas pandang.

Sejajar dengan gelaran ๐™‰๐™ค.1 ๐˜ฟ๐™š๐™ฉ๐™–๐™ž๐™ก๐™š๐™™ ๐˜พ๐™ก๐™š๐™–๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™‹๐™š๐™จ๐™ฉ ๐˜พ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ง๐™ค๐™ก ๐™Ž๐™ฅ๐™š๐™˜๐™ž๐™–๐™ก๐™ž๐™จ๐™ฉ ๐™„๐™ฃ ๐™ˆ๐™–๐™ก๐™–๐™ฎ๐™จ๐™ž๐™– ๐™ ๐™–๐™ฉ๐™š๐™œ๐™ค๐™ง๐™ž ๐˜ฝ๐™š๐™จ๐™ฉ ๐˜ฝ๐™ง๐™–๐™ฃ๐™™ ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™, mereka tidak akan lupa menghilangkan kesan grease di dapur mahupun kesan asap di dinding yang amat leceh untuk dilakukan.

Nabil Ahmad telah mengesyorkan ArtClean kepada ibu bapa mertuanya untuk melakukan overhaul cleaning sebagai persiapan menjelang Raya.

Ini kerana mereka akan mengadakan kenduri tahlil serta iftar sekeluarga apabila Ramadan.

overhaul cleaning Nabil

Apabila ditemu-ramah, mereka bersepakat memberikan ArtClean 5 โญโญโญโญโญ kerana servis yang sangat unggul.

Begitu juga Nabil, turut memberikan ArtClean 5 โญโญโญโญโญ kerana tersangat puas hati dengan hasil tangan dari ArtClean.

Antara servis ArtClean yang menjadi pilihan Nabil adalah ๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐š๐ฎ๐ฅ ๐‚๐ฅ๐ž๐š๐ง๐ข๐ง๐ , ๐๐ž๐ฌ๐ญ ๐‚๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐จ๐ฅ, ๐’๐ž๐ซ๐ญ๐ฎ dan ๐๐จ๐ฌ๐ญ ๐‘๐ž๐ง๐จ๐ฏ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐‚๐ฅ๐ž๐š๐ง๐ข๐ง๐ .

Lawati laman web rasmi ArtClean di www.artclean.com.my, atau singgah di Facebook AITO ArtClean jika anda ingin tahu lebih lanjut.

overhaul cleaning Nabil

๐˜ˆ๐˜ณ๐˜ต๐˜Š๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช ๐˜š๐˜บ๐˜ข๐˜ธ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜จ๐˜ข 31/5/2022 ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜จ๐˜ข ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ terhebat ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜๐˜™๐˜Œ๐˜Œ ๐˜‹๐˜๐˜š๐˜๐˜•๐˜๐˜Œ๐˜Š๐˜›๐˜๐˜–๐˜• ๐˜š๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ช๐˜ด.

๐˜‘๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ช ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ต & ๐˜‹๐˜ณ๐˜บ ๐˜๐˜ข๐˜ค๐˜ถ๐˜ถ๐˜ฎ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข ๐˜’๐˜ข๐˜ณ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ช๐˜ญ๐˜ข ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ข AITO ArtClean.

#Nabil #Raya #Aidilfitri

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

More Posts

What if pest control has never been invented?

It’s difficult to brain life without sophisticated pest management in the world of today. What happen if you ignore Pest Problem? What would happen if common pests like termites and cockroaches were permitted to breeding unchecked, feast on our houses, and destroy our food gardens? How horrible would it be if bedbugs were our nightly

anai anai artclean

JANGAN LAKUKAN PERKARA INI JIKA TERJUMPA ANAI ANAI

JANGAN LAKUKAN PERKARA INI JIKA TERJUMPA ANAI ANAI Setiap kali anai-anai menjajah rumah, pemilik rumah menghadapi masalah besar yang jarang berlaku namun memberi kesan yang besar terhadap bangunan anda Kerana anai-anai, pemilik rumah sering kehilangan sejumlah besar wang dan masa. Untuk membantu orang ramai mengelakkan masalah ini, kami akan menerangkan tindakan yang tidak boleh dilakukan

lipas

BAHAYA PIJAK ATAU PUKUL LIPAS SAMPAI MATI

JANGAN PIJAK LIPAS ATAU PUKUL DENGAN TANGAN! Bila anda melihat lipas di kediaman atau dimana-mana, jangan memukulnya sampai mati dengan tangan kosong atau tapak kaki kerana isi perut lipas sangat bahaya. Ini kerana, di dalam perut lipas terdapat cacing halus/lembut yang akan hidup walaupun diluar tubuh lipas. Bila cacing ini sudah berada di luar dari

Pest Control Near Me

8 Reasons Why You Need a Monthly Pest Control Service

The Pest Control Association of Malaysia (MPMA) offers some truly startling statistics, and the numbers help the industryโ€™s aggressive expansion make much more sense. For instance, did you know that approximately one-fifth of all worldwide foods gets consumed or spoiled by rodents? What about the fact that 130,101 cases of dengue (over a 60% increase from 2018) &

Shop
0
Cart
Scroll to Top