Tentang Kami

Kenapa Pilih Artclean

Menjalankan Perkhidmatan Pembersihan Sejak 2013.

Dibentuk secara rasmi pada tahun 2017, Aito Artclean Sdn Bhd (dahulunya dikenali sebagai Claq Ventures) telah memulakan perkhidmatan pembersihan selama 4 tahun lebih awal sejak 2013. Kami menawarkan kekuatan dan pengalaman kami dalam bidang penyelesaian pembersihan oleh jenama kami yang dikenali sebagai ‘The ArtClean’. Dikukuhkan oleh pengalaman ini, kami dengan yakin dapat menjanjikan penyelesaian yang tiada tandingannya bagi memenuhi keperluan khusus pelanggan kami, daripada pembersihan am, hingga pengurusan sampah khusus, dan membekalkan produk pembersihan hijau. 

R

Ulasan Fokus Pelanggan

Kami mempunyai banyak ulasan daripada para pelanggan kami yang disayangi yang telah menggunakan khidmat kami dan mereka gemar akan khidmat kami. 

R

Pasukan Terlatih & Berpengalaman

Kami adalah pasukan perkhidmatan pembersihan yang profesional yang mampu menyesuaikan diri dengan kehendak anda, bagi memastikan pencapaian perkhidmatan yang telus dan lebih cekap.

the-art-clean-about-image-with-pattern

Kami Menyediakan Perkhidmatan Pembersihan Terbaik Untuk Anda.

Antara pelanggan kami yang berharga adalah beberapa syarikat perindustrian dan perdagangan yang terkemuka di Lembah Klang dan Negeri Selangor Darul Ehsan. Syarikat kami juga membantu perumahan individu, yang mana kami menyantuni semua pelanggan kami dengan perhatian, layanan, kepakaran yang sama dan berdedikasi. 

Pembersihan Menyeluruh

the-art-clean-about-overall-cleaning-service-icon-hover

Pembersihan secara terperinci kabinet dapur, bilik stor, penyusunan semula perabot, pembersihan kawasan tersembunyi dan lain-lain

Pembersihan dan Pembasmian Kuman

the-art-clean-about-sanitize-disinfect-service-icon-hover

Sekiranya anda mencari pencegahan sehala untuk membersihkan premis anda, kami ada disini untuk anda

Pembersihan Restoran

the-art-clean-about-restaurant-cleaning-service-icon-hover

Kami menawarkan pasukan pembersihan yang berkelayakan yang mempunyai peralatan yang terbaik dan penyelesaian pembersihan yang betul

the-art-clean-about-image-certification-with-pattern
Syarikat Pencucian Bertauliah

Penambahbaikan yang Berterusan untuk Pelanggan Kami.

ArtClean telah deperkenalkan bagi memenuhi permintaan tinggi untuk perkhidmatan profesional dalam industri pembersihan. Pasukan kami mempunyai kelulusan BICSc (Institut Pembersihan Sains Inggeris UK). Mereka telah dilatih dan dinilai oleh pelatih BICSc (Institut Pembersihan Sains Inggeris UK) yang berkelayakan.

Keselamatan adalah sangat diutamakan. Semua tugas yang dijalankan adalah berdasarkan Sistem Kerja Selamat kami dan juga Prosedur Piawai Operasi kami. Ia adalah komitmen kami untuk mengutamakan keselamatan dan persekitaran kerja yang kondusif di premis pelanggan semasa berkerja.

Mulakan dengan sebut harga percuma anda

Aliran Kerja Kami

Kami sentiasa bersedia untuk menawarkan anda perkhidmatan yang paling berkualiti dalam industri pembersihan dan pengemasan.
u

1. Pertanyaan Datang

Pengenalan pertama kami adalah pertanyaan daripada anda melalui pelbagai platform mengenai perkhidmatan kami. 

w

2. Minta maklumat daripada pelanggan

Kami kemudian akan meminta maklumat daripada pelanggan tentang jenis premis, perkhidmatan yang diperlukan dan lain-lain.

i

3. Isu Sebut Harga

Setelah kami menerima maklumat anda, kami kemudian akan menyediakan sebut harga untuk anda. 

4. Tempahan oleh Pelanggan

Sebaik sahaja pelanggan kami menerima harga yang telah kami tawarkan, kami akan berbincang dengan pelanggan mengenai penempahan temu janji.

Z

5. Mengatur Kru Pembersihan

Pelanggan bersetuju dengan tarikh temu janji dan pasukan kami akan datang untuk menjalankan perkhidmatan yang telah ditetapkan.

Carta Organisasi Korporat

Kenali individu berbakat yang mengendalikan The ArtClean .
the-art-clean-organization-chart
error: Content is protected !!