Soalan Lazim

Kenapa saya mesti cuba perkhidmatan ArtClean?

Aito ArtClean merupakan syarikat yang pakar dalam pembersihan selepas pengubahsuaian dan pembersihan secara menyeluruh untuk premis / rumah dan bangunan pejabat.

Kami sentiasa bersiap sedia dengan set peralatan yang lengkap, mesin, alat, detergen, bahan kimia yang diperlukn bagi memastikan kualiti perkhidmatan kami adalah yang terbaik. Kami menggunakan sistem putaran pembersihan yang terperinci untuk memastikan setiap sudut dan kawasan premis diuruskan dengan baik dari siling ke lantai, dari pintu ke pintu.

Krew Pembersih kami yang muda dan bertenaga telah dilatih secara teliti dengan SOP pembersihan yang lengkap, hal keselamatan dan kesihatan malah telah berdaftar dengan CIDB, bagi memastikan pelanggan merasai pengalaman perkhidmatan pembersihan kelas pertama oleh pasukan profesional dengan harga pakej yang sangat berpatutan. Pasukan kami meliputi semua kawasan Lembah Klang (KL &

Siapa yang diupah oleh ArtClean untuk membersihkan rumah saya?

Anda tidak perlu khuatir kerana semua para pekerja pembersihan kami yang profesional ini telah dilatih dan mempunyai insurans sepenuhnya. Kami menghormati semua pelanggan kami dengan cara tidak merokok, minum, makan atau menggunakan apa-apa aplikasi semasa menjalankan perkhidmatan pembersihan kami. Kami memakai pakaian seragam yang kami sayangi dengan rasa bangga dan yakin untuk melaksanakan perkhidmatan yang melebihi jangkauan. Kami juga menjalani latihan secara berkala bagi memastikan bahawa kami selalu mengikuti semua perkembangan tentang teknik pembersihan yang terbaik dan terkini. Bagi penambahan menjamin keselamatan dan ketenangan fikiran daripada anda, kerja yang kami laksanakan untuk setiap pelanggan berada dalam tanggungjawab seorang penyelia yang boleh dipercayai dan berpengalaman.

Bagaimana dengan hubungan perjanjian kita?

Di ArtClean, kami mengenalpasti kepentingan komunikasi, terutamanya mengenai barang-barang berharga di rumah anda dan sebarang permintaan pembersihan yang khusus yang mungkin anda perlukan. Perkhidmatan pembersihan kami menghargai kepercayaan anda dan sanggup melakukan segala kemungkinan untuk mendapatkannya dengan melakukan perkhidmatan pembersihan yang boleh dipercayai, berpatutan dan terancang.  

Apa yang patut saya lakukan sebelum kru ArtClean tiba?

Bagi memastikan kecekapan maksimum, kami meminta anda mengambil apa-apa barang mainan atau pakaian sebelum kami tiba. Kami juga meminta anda menyediakan tempat untuk haiwan kesayangan anda supaya mereka berasa selesa semasa kami melakukan kerja pembersihan. Mengikuti permintaan ini akan membantu kedua-dua keluarga anda dan pasukan kami akan memastikan semua harta benda anda berada di tempat yang selamat.

Bagaimana jika ada sesuatu rosak semasa menjalankan perkhidmatan?

Di ArtClean, kami melayan setiap rumah yang kami bersihkan dengan penuh hormat. Sekiranya ada sesuatu yang rosak semasa perkhidmatan rutin kami, kami akan melakukan yang terbaik untuk membaiki atau menggantikan barang tersebut. Perkhidmatan pembersihan kami  mempunyai insurans sepenuhnya, oleh itu  tuntutan boleh diajukan sekiranya bersesuaian. 

Ada Apa-Apa Persoalan ?

Diskaun 10%

Tawaran Promosi Semasa PKPP
error: Content is protected !!